Bruk Disse Tipsene Til å Bli Utdannet Om Smykker

Etter at du har kledd på deg, har du noen gang tenkt: «Hva mangler?». Klærne dine ser bra ut, sokkene dine matcher, og skoene dine er på de riktige føttene, men noe er ikke riktig. Løsningen er sannsynligvis gode smykker. Noen enkle smykker kan fullføre et utseende.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Du trenger ikke å bosette seg med den tradisjonelle klare diamanter. Diamanter er tilgjengelig i praktisk talt alle farger i regnbuen. De kommer i blått, rosa, rødt, gult, brunt, svart, lilla og mange flere farger. Du kan finne brikker der fargede diamanter er brennpunktet, eller du kan finne brikker der de opptrer som aksenter.

Når du rengjør fine smykker, alltid følge de anbefalte rengjøring retninger for edelstener brukes i stykket i stedet for metaller. Mange smykker rengjøringsmidler designet for å fjerne flekket av metaller kan også kjedelig eller ødelegge mange myke dyrebare edelstener. Bruk en renere safe for alle edelstener og unngå sterke kjemikalier.

Mye som en brud kjole, bryllup smykker må kanskje justeres og størrelse, derfor bør du velge smykker så snart kjolen valget er gjort. Ditt beste estimat er at når kjolen er ferdig, vil smykkene dine også bli størrelse riktig, så ta med det i tidsstyringsplanleggingen.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Ikke bekymre deg for hvor mye smykkene dine koster. Det viktigste er at brikkene du velger gjenspeiler din individualitet. Det spiller ingen rolle om du betalte en dollar eller tusen, hvis du elsker stykket, bruk det med selvtillit. Det er også helt akseptabelt å blande høy og lav pris smykker.

Når du kjøper smykker, er det viktig å huske at du kan finansiere det. Det er mange smykkebutikker som tilbyr husfinansiering for sine kunder. Det betyr at du kan få en elsket smykker som de alltid har drømt om og betale for det over en lengre periode. Finansiering bidrar til å gjøre gaven litt enklere.

Hold en sølv polering klut hendig slik at du raskt kan tørke ned smykker før du setter den på. Ofte polering din smykker vil ikke bare gjøre det ser flott ut, men det vil også holde det fra tarnishing så raskt. Hold smykker ser uberørt når du bruker en polering klut ofte.

Artikkelen ovenfor beskriver mange forskjellige måter smykker kan fremheve klærne dine på. Smykker kan få deg til å se mer attraktiv, profesjonell eller bare original ut. Når du forbereder deg på å tilbringe en natt på byen, kan du legge til noen stykker i antrekket ditt.

Vedlikeholdstips For Det Spesielle Smykket

Ingenting som smykker kan fremkalle en slik følelse av ren glede i mottakeren, spesielt når den personen elsker smykker. Med så mange valg, og det er en betydelig investering, er det viktig å velge de riktige smykker som deg, eller personen du kjøper det vil være iført det ofte.

Når du kjøper smykker, kan det være lurt å vurdere lab-opprettet steiner. Edelstener laget i et laboratorium kan være like vakker som naturlige edelstener, men de er ofte billigere. Du kan kanskje kjøpe en mye større lab-laget stein for samme pris som en mindre naturstein. Hvis du har etiske bekymringer, lab-laget er definitivt veien å gå.

Sørg for at du rengjør smykkene dine regelmessig. Selv om det kanskje ikke virker viktig, når du ikke rengjør smykker, du tar risikoen for å få hudirritasjoner. Dette er fordi skitne smykker kan holde bakterier og bakterier i den. Rengjøringssmykker vil også få det til å se helt nytt ut, selv om det er gammelt.

Hvis du kan hindre smykker fra tarnishing, det vil sikkert se mye mer attraktivt. Ikke bruk smykker rundt vann. Mange metaller vil ruste, anløpe eller kjedelig når de kommer i kontakt med vann. Hvis du ønsker å gi smykker et mål på beskyttelse mot dette elementet, belegge det tynt med klar neglelakk.

Ta hensyn til ansiktsformen når du velger smykker. Et rundt ansikt ser best ut med smykker som har vertikale linjer og sterke vinkler. Smykker med kurver myker de sterke vinklene til et rektangulært ansikt. Et hjerteformet ansikt er smigret av smykker som skaper bredde på haken. Et ovalt ansikt kan bære noen stil smykker.

Sørg for at smykker matcher minst noen av antrekkene dine. Du ønsker ikke å kjøpe stykker som du bare kan bære for svært spesielle hendelser, da det kan være upraktisk. Finne enkle og elegante stykker som matcher flere antrekk er ikke så vanskelig som det høres ut, og du vil sannsynligvis nyte søket!

Bruk smykker i en fet, uventet farge for å plukke opp en aksent farge i antrekket ditt. Hvis du har på deg et skjørt med en floral, rutete eller stripete print, matche halskjede, øredobber eller armbånd til en farge som brukes i design. Dette er en fin måte å legge til mer farge til et ellers dempet antrekk, og det kan trekke utseendet ditt sammen pent.

Du bør sjekke ringene regelmessig for løse steiner eller bøyde pinnene. Det er best å fange disse spørsmålene tidlig og har ringen repareres av en profesjonell gullsmeden enn å miste en dyrebar stein. De fleste Jewelers kan re-tip slitte pinnene for å sikre at steinen forblir sikker.

Smykker gjør en flott gave. Det er både vakkert og dyrt. På grunn av den vanligvis høye kostnaden involvert i et fint smykke er det viktig å ta en klok beslutning. Denne artikkelen forsøkte å gi råd om hvordan du kan ta den beste avgjørelsen når det gjelder smykker.

Alt Du Alltid Har ønsket å Vite Om Smykker

Kjøp og salg av smykker kan være spennende. Før du hopper inn i dette markedet, må du gjøre din forskning og lære alt du kan om smykker. Det er mange ting å lære slik at du ikke får dårlige stykker og slik at du ikke taper penger på et salg. Tipsene nedenfor kan hjelpe deg med det.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, sørg for å finne ut hva deres preferanser er. Mange mennesker bare liker gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerne garderobe valg og nåværende smykker for å finne hvilken smykker type de ville være mest sannsynlig å nyte og faktisk bære.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Vurder hvilket edelt metall du skal velge for ditt forlovelsesringkjøp. Etter innstilling og stein, gjør den type metall du velger ringen din unik. Du bør være oppmerksom på eventuelle smykker som din vennen bærer for å fullt ut forstå hennes preferanse. Noen kvinner liker hvite metaller, mens andre setter pris på gult.

Når du gir et smykke til noen, må du alltid huske å beholde kvitteringen. Dette gjelder nesten alt du kjøper, men dette gjelder definitivt et smykke på grunn av hvor dyrt det er. Hvis du ønsker å returnere smykker av en eller annen grunn, trenger du kvitteringen for å få pengene tilbake. Ellers vil du bli sittende fast med et ubrukelig smykke som du brukte mye penger på.

For å holde smykker trygge, unngå å sette alt i en smykker boks som sitter ut som et dekorativt stykke i hjemmet ditt. Ingenting sier: «Kom og ta meg, jeg er fylt med dyre ting!» til tyver ganske som en vist smykker boks. Hvis du vil ha mer tilgang til smykker enn en safe tillater, og en profesjonelt installert vegg safe er ikke et alternativ, få kreative og skjule smykker i objekter ikke sannsynlig å bli berørt av tyver. Lufttette beholdere kan plasseres inne i plantepotter eller bleiepailer, hule ut en bok for å danne et hemmelig rom, eller lagre et lite tilfelle på bunnen av en boks med tamponger! Du må tenke som en tyv for å unngå å bli utnyttet av en tyv.

Lære hva du kan før du kjøper eller selger smykker sikrer at du kan ta smartere beslutninger om hva du bør ha for å få det du trenger. Så, gjør deg selv en tjeneste og gjøre din forskning og bruke de ovennevnte tipsene til smykker kjøpe eller selge ventures.

Legg Til En Gnist Til Garderoben Din Med Smykker

Vil du vite alt det er å vite om smykker? Dine grunner kan være slik at du vet hva du skal se opp for når du kjøper, og hvis du er i markedet for å selge. Denne artikkelen vil gi mange råd for deg å være trygg på at ingen vil ha en sjanse til å rive deg av.

Når du kjøper smykker til din kone, gjør det til en overraskelse! Aldri andre gjette deg selv om å velge «riktig» element som din kone vil være mer enn glad bare for å motta en gave! Velg hva du elsker, og det er sannsynlig at hun vil elske det også. Smykker er noe som er nydelig, så det er lett å bli forelsket i!

Hvis du ønsker å kjøpe en av damene i livet ditt et stykke av smykker, men vet ikke hennes størrelse, bare snike noe ut av henne smykker boksen at hun allerede bærer. På den måten kan du ha det elementet størrelse og få henne den perfekte smykker i perfekt størrelse-hun vil bli helt overrasket!

Kjøp fine smykker for slanke kvinner, og chunkier smykker for en større dame. Hvis din kone er petite, så en liten klokke er hensiktsmessig. Kjøp den samme klokken for din seks fot høye ektefelle, og det kan ikke engang passe på håndleddet hennes! Uansett hva du gjør, ikke kjøp menns smykker til en kvinne! Hun vet det andre hun ser på den og kan bli fornærmet.

Når du kjøper smykker for en one-of-a-kind person, kjøpe dem noe like unikt. Se etter noe som passer deres personlighet. En unik brikke som dette som matcher deres personlighet vises kreativ og gjennomtenkt, og det viser dem at du bryr deg om dem nok til å kjøpe dem noe som de vil ha.

For å holde smykkene i topp stand, aldri bruk den til å sove. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og av gir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den tarnish eller rust, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Sørg for at du gir deg selv tilstrekkelig tid når du bestiller en ny smykker stykke. De fleste brikkene har en tur rundt tid på seks til åtte uker. Dette kan bli et problem raskt hvis du trenger smykker for en viktig anledning. Pass på at du gir deg selv ekstra tid på toppen av den foreslåtte tidsrammen.

Dype, rike blå safirer er kjent som fødselssteinen for de som er født i september. Deres mørke, mystiske fargelegging er ofte antatt å ha beskyttende krefter over alle som bærer perlen i sine ringer, armbånd eller brosjer. Blå safir utfyller pent lilla og dype scarlet aksenter og ser vakker ut med alle innstillinger, men spesielt platina eller sølv.

Hvis du kjøper en diamant merket som antikk, forskning det. Du bør få et sertifikat av autentisitet med diamant din. Dette bør være fra en uavhengig kilde. Antique diamanter må være minst hundre år gammel for å bli vurdert antikk. Diamanten bør også være fra en gjenkjennelig europeisk kunst periode.

Til slutt, du ønsker å sørge for at ingen kommer til å dra nytte av deg når enten kjøpe eller selge smykker. Mens ingen kan stoppe en uærlig person fra å prøve å jukse deg, kan du forberede deg på det verste ved å følge tipsene i denne artikkelen.