Alt Du Alltid Har ønsket å Vite Om Smykker

Kjøp og salg av smykker kan være spennende. Før du hopper inn i dette markedet, må du gjøre din forskning og lære alt du kan om smykker. Det er mange ting å lære slik at du ikke får dårlige stykker og slik at du ikke taper penger på et salg. Tipsene nedenfor kan hjelpe deg med det.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, sørg for å finne ut hva deres preferanser er. Mange mennesker bare liker gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerne garderobe valg og nåværende smykker for å finne hvilken smykker type de ville være mest sannsynlig å nyte og faktisk bære.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Vurder hvilket edelt metall du skal velge for ditt forlovelsesringkjøp. Etter innstilling og stein, gjør den type metall du velger ringen din unik. Du bør være oppmerksom på eventuelle smykker som din vennen bærer for å fullt ut forstå hennes preferanse. Noen kvinner liker hvite metaller, mens andre setter pris på gult.

Når du gir et smykke til noen, må du alltid huske å beholde kvitteringen. Dette gjelder nesten alt du kjøper, men dette gjelder definitivt et smykke på grunn av hvor dyrt det er. Hvis du ønsker å returnere smykker av en eller annen grunn, trenger du kvitteringen for å få pengene tilbake. Ellers vil du bli sittende fast med et ubrukelig smykke som du brukte mye penger på.

For å holde smykker trygge, unngå å sette alt i en smykker boks som sitter ut som et dekorativt stykke i hjemmet ditt. Ingenting sier: «Kom og ta meg, jeg er fylt med dyre ting!» til tyver ganske som en vist smykker boks. Hvis du vil ha mer tilgang til smykker enn en safe tillater, og en profesjonelt installert vegg safe er ikke et alternativ, få kreative og skjule smykker i objekter ikke sannsynlig å bli berørt av tyver. Lufttette beholdere kan plasseres inne i plantepotter eller bleiepailer, hule ut en bok for å danne et hemmelig rom, eller lagre et lite tilfelle på bunnen av en boks med tamponger! Du må tenke som en tyv for å unngå å bli utnyttet av en tyv.

Lære hva du kan før du kjøper eller selger smykker sikrer at du kan ta smartere beslutninger om hva du bør ha for å få det du trenger. Så, gjør deg selv en tjeneste og gjøre din forskning og bruke de ovennevnte tipsene til smykker kjøpe eller selge ventures.