Legg Til En Gnist Til Garderoben Din Med Smykker

Vil du vite alt det er å vite om smykker? Dine grunner kan være slik at du vet hva du skal se opp for når du kjøper, og hvis du er i markedet for å selge. Denne artikkelen vil gi mange råd for deg å være trygg på at ingen vil ha en sjanse til å rive deg av.

Når du kjøper smykker til din kone, gjør det til en overraskelse! Aldri andre gjette deg selv om å velge «riktig» element som din kone vil være mer enn glad bare for å motta en gave! Velg hva du elsker, og det er sannsynlig at hun vil elske det også. Smykker er noe som er nydelig, så det er lett å bli forelsket i!

Hvis du ønsker å kjøpe en av damene i livet ditt et stykke av smykker, men vet ikke hennes størrelse, bare snike noe ut av henne smykker boksen at hun allerede bærer. På den måten kan du ha det elementet størrelse og få henne den perfekte smykker i perfekt størrelse-hun vil bli helt overrasket!

Kjøp fine smykker for slanke kvinner, og chunkier smykker for en større dame. Hvis din kone er petite, så en liten klokke er hensiktsmessig. Kjøp den samme klokken for din seks fot høye ektefelle, og det kan ikke engang passe på håndleddet hennes! Uansett hva du gjør, ikke kjøp menns smykker til en kvinne! Hun vet det andre hun ser på den og kan bli fornærmet.

Når du kjøper smykker for en one-of-a-kind person, kjøpe dem noe like unikt. Se etter noe som passer deres personlighet. En unik brikke som dette som matcher deres personlighet vises kreativ og gjennomtenkt, og det viser dem at du bryr deg om dem nok til å kjøpe dem noe som de vil ha.

For å holde smykkene i topp stand, aldri bruk den til å sove. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og av gir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den tarnish eller rust, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Sørg for at du gir deg selv tilstrekkelig tid når du bestiller en ny smykker stykke. De fleste brikkene har en tur rundt tid på seks til åtte uker. Dette kan bli et problem raskt hvis du trenger smykker for en viktig anledning. Pass på at du gir deg selv ekstra tid på toppen av den foreslåtte tidsrammen.

Dype, rike blå safirer er kjent som fødselssteinen for de som er født i september. Deres mørke, mystiske fargelegging er ofte antatt å ha beskyttende krefter over alle som bærer perlen i sine ringer, armbånd eller brosjer. Blå safir utfyller pent lilla og dype scarlet aksenter og ser vakker ut med alle innstillinger, men spesielt platina eller sølv.

Hvis du kjøper en diamant merket som antikk, forskning det. Du bør få et sertifikat av autentisitet med diamant din. Dette bør være fra en uavhengig kilde. Antique diamanter må være minst hundre år gammel for å bli vurdert antikk. Diamanten bør også være fra en gjenkjennelig europeisk kunst periode.

Til slutt, du ønsker å sørge for at ingen kommer til å dra nytte av deg når enten kjøpe eller selge smykker. Mens ingen kan stoppe en uærlig person fra å prøve å jukse deg, kan du forberede deg på det verste ved å følge tipsene i denne artikkelen.